Zasažen AMOREM
Mé srdce je ze sta šípů.
Dohoněno tryskem koníků,
ne, ty šípy nemučí,
plno lásky košíků.
Sním o tvé náruči,
chci pít z tvého kalichu.
Ne, Amor, ale ty,
všude vidím tebe, tvé oči, a tvé rty,
kráčíš ke mně potichu.
ZASAŽEN LÁSKOU ŠÍPŮ,
jsou tvé polibky mých díků.
Přečteno 549x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, WAYWARD, Gudula
Komentáře (1)
Komentujících (1)