Cesta
Anotace: ne, já už fakt nejsem normální...
Mozek někde v nenávratnu
a hlavu plnou tebe,
nejspíš zuby zatnu
a vydám se směr sedmý nebe
I když to bude asi těžký,
100% těžší než maturita,
určitě tam bude něco hezký
a když ne dnes, tak třeba zítra.
A když ne zítra, tak třeba pozítří
za měsíc, nebo za dva
Kdo ví? Když to tu takhle jiskří
třeba bude jednou svatba.
Prostě tomu věřím
věřit chci a věřit budu
myslím na tebe kudy chodím
snad nenamelu si hubu...
Přečteno 482x
Tipy 5
Poslední tipující: ilona, Bíša, kleopatra.sedma, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)