marně, marně
jsi sladkej pomeranč
co v sobě skrejvá pláč
jsi tajemná brána
tak dlouho uzamčená
a já ztupil všechny nože
a vyzkoušel všechny klíče
marně
marně
marně
z kterýho jsi sadu?
kolik v sobě skrejváš smutku?
ptám se
ptám se
ptám
Přečteno 285x
Tipy 5
Poslední tipující: WAYWARD, Zefi, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)