Lásko!
Anotace: není co dodat...
Jsi,
jak oheň nezkrotný.
Jsi,
co srdce rozbuší.
Jsi,
jak ďábel se svatozáří.
Jsi,
jak Bůh proměnný.
Jsi,
lásko má,vládce těla mého,duše i-
jen neopouštěj srdce mí!
Miluji tě jako nikdo nikde,
tak nech těch výmluv více.
Už je dále nestrpím,
snad-polib mě ať vím,
že miluješ mě-
stejně!
Komentáře (0)