Anotace: Takže, mám teď zase inspiraci v jednom lyrickém subjektu...ježto se ovšem propojuje s epickým a jiným lyrickým subjektem...považujte to i jako vysvětlení té němčiny na začátku.
Ha, a já vím! ;-)
Je to úplně jako onen subjekt - krásné a roztomilé a umělecké. Trchu nezachytitelné. A tak.
04.05.2010 22:06:00 | okousaná od světlušek