Do tiaže..
Do tiaže Zeme premiestnim sa
k zhmotneniu spustiť iniciáciu
kiež by som bol len voš, či krysa
túžim dať schránku svojmu ráciu
kde nič, tu nič, stále nič nie som
nevlastním z tela ani at6m
hororu vacui hnaný desom
skúšam vzniknúť Big Bangu skratom
vesmíru sa to podarilo
prečo potom mne nie? ach, beda
do ktorej z dimenzií sa skrylo
moje telo, do konca sveta
nenájdem, nevylovím z prítmia
poldimenzie, čo je i nie je
skús bozkom z lásky prebudiť ma
začul som cmuk.. sa niečo deje?
Přečteno 315x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, labuť, Lota, Květka Š.
Komentáře (0)