Tobě
Miluj mě, lásko opuštěná,
vždyť jsi má víla ve světech.
Miluj mě, jako mořská pěna
splyneme spolu – po létech
zvíříme křídly vůně žití,
v dotecích budem hledat cit.
Podívej - nesu slunce v síti
a ty ho můžeš do rtů vzít.
Přečteno 496x
Tipy 7
Poslední tipující: ilona, betmen71, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, Kett, ziriant, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)