Nechci to ztratit
Anotace: ..cit k sloveku, kteremu nemuzete nic rict..:(
Sbírka:
Mé výtvory
Nechci zavřít oči.. Nechci usnout, protože bych Tě ztratila..
Mohla bych zůstat vzhůru, jen abych Tě slyšela dýchat, viděla tvůj úsměv, když spíš, když jsi tak daleko a sníš..
Mohla bych zůstat ztracena v tomto okamžiku navždy..
Ano, každý okamžik strávený s Tebou, je okamžik, co si schovám..
Nechci ztratit jediný úsměv, nechci ztratit jediný polibek..
Nechci zavřít oči, nechci usnout, nechci to ztratit..
Přečteno 551x
Tipy 2
Poslední tipující: jesterka
Komentáře (0)