Chceš mě...?
Anotace: Další z krásných vyznání od mého přítele Milana,kterého velmi miluji.
Já rád Tě mám, svojí lásku Ti dám. Budeme spolu žít a rádi se mít. Jestli Tě nebudu mít, nechci bez Tebe žít. Chtěl bych Tě mít rád a svoji lásku Ti dát. Chtěl bych Tě u sebe mít a ne jen o Tobě snít. Nevím však jestli Ty stejné představy máš, lásku zda-li mi dáš. Nechtěla bys se mnou chodit a za ruku se vodit?? Na tuto báseň mi odepiš prosím, protože já Tě v mysli stále nosím.
Komentáře (0)