Prorůstáš mě
Nacházím se v oblasti neprozkoumaných věd,
tam kam lidé nevstoupili,
tam kde je čirý led.
Posunem hranice nekonečna
jen já a ty,
budeme jak kružnice a tečna,
budeme oba nahatý.
Moje mysl je tvoje
Neznám pravidla a řád
My králové ze světa hnoje
budeme na hoře stát.
...a všem se vysmívat
Přečteno 529x
Tipy 4
Poslední tipující: Vlk v rouše, CULIKATÁ
Komentáře (0)