:o) Přesně tak...nikdy nevíš, kdo tě pro tvůj úsměv začne milovat...takže držím pěstičky
10.03.2010 04:29:00 | Giginka
Nesmuť vím ,že se to lehce píše
tak mysli jen na to hezké
a zvedni hlavu za chvli
pohladíš jarní trávu
Každý se musíme s něčím poprat
tak se vrať
22.02.2010 05:54:00 | Divoženka1
Každý úsměv,
byť jen malý,
jiskra v oku,
cit vždy vřelý
donde svého ocenění...
Znám, moc dobře a vím, jaké to je,
když člověk hluboce, tak nesmírně miluje...
Znám moc dobře a vím, jak láska bolí,
když člověk ztratil naději, byl spráskán holí...
Znám, moc dobře a vím, že není lahké žít,
když snažíš se, láska neopětovaná, nemá cenu se už bít...
... pro svoju hrdost, pro lásku k ostatním, buď šťastná, jako on, já, ona, oni...
20.02.2010 21:37:00 | NikitaNikaT.