Jsme jedno…
Anotace: Vztah může být samostatný vesmír
Zase se to stalo…
Jedna myšlenka
ve dvou hlavách
Souznění,
které světy spojuje v jeden
Ale na palcích u nohou
nová vráska
Palce symbolizují hlavu
a děti
křižovatku historie v nás
Za námi minulost,
vlevo geny otce,
vpravo geny matky,
rovně cesta
našich křivd a komplexů,
učebnice,
ze které budeme studovat
do konce svých dnů
Nikdy nedovol,
aby genetická rozcestí
roztrhala naši duši vztahu
na části
Byly by neslepitelné
jako všechny udušené molekuly lásky,
která září kolem našich srdcí
samostatným vesmírem pomněnek
v zapomnění pih lidstva,
znamének poškozenosti,
zbytečných teček
za rozkvetlými osudy.
Jsi ve mně
jako všechny spojky
z vyřčených i nevyřčených vět
Přečteno 388x
Tipy 33
Poslední tipující: vapiti, Holis, drsnosrstej kokršpaněl, Churry, G.P., Lota, Bíša, labuť, ilona, Zpátky, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)