Blik
Anotace: Trochu futuristické popsání aktuálních pocitů. Vychrleno naráz, bez rozmyslu, bez úprav.
Vrať čas…
3, 2, 1, teď!
Běžíme dopředu,
neotáčej se.
Hlava osciluje v nekonečnosti černého tělesa.
Malichernost, domýšlivost, naivita, mísí se
a dopadá na mé sny,
jako bomba na Hirošimu.
S jedinou obětí…
Výbuch citů, dým emocí, vřídlo naděje.
Já a moje fantazie,
co se rozhořela jak svíčka bez kyslíku.
A stejně rychle pak…
Zhasla.
Přečteno 372x
Tipy 10
Poslední tipující: Koza, Mraveneček, Ejí, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, Zpátky
Komentáře (0)