V misce čaje
V temné noci pod hvězdami
světla měst se odráží.
Vidíš ten most napříč řeky?
Liduprázné nádraží?
Vítr sčesal plavé vlasy,
smích unáší do dáli.
Vyprávěl jsi u genmaichi.
Tak dlouho jsme čekali...
Nezapomenout ten večer
v misce čaje chladnoucí,
nevracet se k minulosti,
prožívat dny budoucí.
Přečteno 359x
Tipy 23
Poslední tipující: Denael, bosonožka, CRASH, Roman.Tycka, TetaKazi, slečna.závist, SharonCM, Holis, labuť, ilona, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)