Vidím že tě tady Skol dost ničí. Víš, Veri, píš jak to cítíš, nikdo nemá právo kritizovat tvé básně, patří tobě, jedná se o myšlenkové povhody, které náleží té chvilince, kdy jsi je psala, jen tobě...
18.01.2006 19:35:00 | Sunny
Tak trochu výlev..; něpříliš originálně (vlastně i celkem banálně) zaznamenaný pocit.
15.12.2005 10:33:00 | Tomáš Egler