Cesta dlouhá
Anotace: jedu si tak vlakem :)
Cesta dlouhá
Cesta dlouhá k Vám vede,
cesta dlouhá před námi
a Váš úsměv mě snad svede,
jako bych byla před Vámi.
Cesta dlouhá číselná,
cesta krásná a sečtělá,
kolem nás krajina přespolná;
úsměv?! smím-li být tak smělá…
Cesta dlouhá a tichá,
zda-li kdy takového potkám,
já a Váš čirý pohled se míchá,
je jasné, že již hezkou vzpomínku mám.
Komentáře (0)