Spalující pouť
Anotace: :-):-):-)Hezký den
Láska hledání sebe sama
cesta vysněné touhy do neznáma
laskavé,žhavé souznění
navždy spolu spojeni
chvějící vlákna propletena
dvojice-muž i žena
dlaněmi pouto provazců skládá
křídly volnost něhu dává
unášena vlnou spanilých můz
přijíždí povoz-citů vůz
odváží strach a příkoŕí
do těla slast ponoří
chuť vášně létat ke hvězdám
Přečteno 383x
Tipy 32
Poslední tipující: Antares, BARBYE, Koza, Jiří I.Zahradník, Holis, symphonicsoul, labuť, Kapka, enigman, modrá..., ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)