Amen
Anotace: bolestné usínání a ještě větší strach z probuzení
Snůšky rtů a nosů
co modlily se k tobě k ránu
teď šeptají:
"Vem mě s sebou na tvou šťastnou zem,
do nekonečna,
skrz ojíněnou bránu labyrintu
ukrytou včase radostí a her.
Zkus to dříve než budík zakokrhá k ránu
a svět zas bude jen další bohužel.¨
Amen."
Přečteno 430x
Tipy 1
Poslední tipující: Jiřina
Komentáře (1)
Komentujících (1)