Srdcová jedna
Ty můj nejsladší miláčku,
ty můj nejsladší,
ty můj miláčku...
V mém srdíčku,
je vyryto dlátkem zlatým,
psáno s valčíkem hraným,
se rty na líčku.
Je na něm napsáno tuží,
tuží sladké lásky,
zamilované hlásky,
s jemností, jak víly tuší.
Je na něm rukopis tvůj,
že srdce a já jsem jen tvůj...
Komentáře (0)