Já zpíval bych o lásce
Já zpíval bych o lásce,
zplna hrdla,
a ze všech sil.
Dokud hlas by byl,
tak bych zpíval,
mocně bych zpíval.
Přezpíval bych,
kosy, vosy,
havrany a vrány,
benzínový motor,
pochod bubnů,
sirénu týdnů.
Zpíval bych o lásce,
jako sólista světa
a světu
o citu
a svitu...
Komentáře (0)