Vzkříšení
Tak spanilá
jako hvězdné nebe
tak kouzelná,
až to zebe.
Láska se zrodila
v jediné vteřině.
Tolikrát ranila
v soukotné dědině.
Dolíčky,ústa a oči
nechápu proč,
ale svět semnou se točí.
Je to tvá vina ty sladká
lesní jahůdko.
Je to tvá vina ty křehká
něžná potvůrko.
Teď závisí na tobě život můj
s prosbou jdu,jen jej opatruj.
Nejen mě,ale i sebe,
protože já nechci nic víc
než cit a kousek tebe.
Přečteno 694x
Tipy 14
Poslední tipující: Alexej, Jajja, ilona, Čoki, Labanda, Elza511, CULIKATÁ, Agniezka
Komentáře (2)
Komentujících (2)