Poslouchej
Za úplňku kde hoří svíčka
Na stole láhev vína a hraje
ta písnička..."Enya-Caribbean Blue"
A já chci číst jen Tebe
ten příběh co Tě zebe
Kde tolik lásky bylo
ale vše se pokazilo.
Jsi osudem sám sobě
jen neodmítej kousek
o Mně..
Neodejdu ani neuteču
to si buď jist.
Vždyť jsi tu, aby jsi
mně mohl číst...
Přečteno 496x
Tipy 21
Poslední tipující: Mácha, Psavec, labuť, WhiteSkull, ilona, Mbonita, Petbab, Niky88, CULIKATÁ, klinika, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)