Anotace: Láska je někdy trest, puká vám srdce bolestí,když nemůžete být s tím koho milujete.
…mno …básník tady až na pár výjimek není nikdo …že to co píšeš, nejsou básně, je mi taky fuck …ale napsat:„Je to láska nebo jen přes oči páska“ … tak to bych řval … za některý slovní spojení bych faq zavíral …
… jinak tě tu vítám … esli budeš chtít pokračovat v psaní, neškodilo by mrknout se k někomu, někam a něco se přiučit …
22.02.2010 10:34:00 | WhiteSkull
pěkné ST
22.02.2010 10:31:00 | xoxoxo