Miluji Tě....
Anotace: Tuto báseň,věnuji svému příteli,který ví,jak se správně zachovat,v každé situaci.
Našla jsem svého strážného anděla,
já vím,v reálném světě se to nedělá.
S Tebou ráj na zemi prožívám,
bez Tebe však steskem umírám.
Osudem nám bylo přáno,
nemít lásky nikdy málo.
Proto píši tato slova,že
MILUJI TĚ,opakuji zas a znova.
Jen bojím se všeho,co by se mohlo stát,
bojím se,že přestaneš mě mít rád!!!
Komentáře (0)