Na bílém polštáři
Anotace: 22. únor letošního roku, na pár vteřin Lásko! Byl náš ;-)
Na bílém polštáři v zahradě úsměvů
s krásou dnešního shledání
čtu si pár řádků něžných písmenek
vše láskou zde tichounce zavání.
V písmenkách do srdce vepsaných
na vteřin pár štěstí ukázalo svou tvář.
Po mostě z našich vzpomínek
přišla k nám minulost a ukázala lásky zář.
Děkuju za shledání z dnešního dne
za něco co někdy smysl mohlo mít
lásko jsi anděl, jsi nekonečná touha
a Já si Tě chtěl v tu chvíli bez váhání vzít.
Přečteno 800x
Tipy 32
Poslední tipující: gallatea, Jiřina, tato22, ta co bývala Andělem, Gabrielle, carodejka, Zorenka Ježková, Žqáry, susana načeva, Zlatičko, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)