Srdcová trojka
Ty můj nejsladší miláčku,
ty můj nejsladší,
ty můj miláčku...
Mé srdíčko, srdce,
ten můj zvon života,
se bez rytmu mihotá,
tluče tak trpce.
Tvá jemná ručka,
jej hladila a hladila,
tvá jemná ručka,
rytmus do něj vsadila.
A teď mé srdce tluče jen pro tebe,
tluče až roztřese moře, zem i nebe.
Komentáře (0)