Anotace: Tebe, co taky jiného.. ='(
WAYVARD-tak teď jsem z toho jelen, ...láska ani neodpouští...Myslím,že ano.Příklad.Za 25let manželství jsem udělal v manželství taky nějakou tu kravinu a Láska mojí ženy ke mě mi odpustila,podle mého Láska odpouští.Zlo neodpouští,ale pokud se zlo kaje,už to není zlo.No a ještě mě napadá, tak tedy má žena je do mě zamilovaná a né zaláskovaná??
23.04.2010 09:00:00 | Jeněcovevzduchukrásného
...Šoller to napsal,jen snad ještě,že láska ani neodpouští ani nedluží,protože nemá co
(léty snad pochopíš,až se láska oprostí od zamilovanosti) ST
23.04.2010 06:24:00 | WAYWARD
Lásce neporučíš a nedá se ani vynutit,ani koupit za žádný peníz. Teď píši o Pravé Lásce.Pravá Láska je svobodná,není v zajetí nikoho.ST.
22.04.2010 09:53:00 | Jeněcovevzduchukrásného
trošku mi to připomínalo hip hop song :) ne vážně, je to takové spíš do zpěvu, jen lehce poupravit ty verše.
ale asi jsi chtela abych na to neco napsal. rekl bych ze uz je to fuk a dulezitejsi je co bude nez co bylo.
26.02.2010 23:40:00 | Zayo
Taky mívám své potřeby, a zdá se mi, že zde je to správné prostředí. Sic imaginární, virtuální, přsto inspirující i konejšivé.
Ať i ty to tak vnímáš!
22.02.2010 19:54:00 | Zasr. romantik