Napořád
Až budeš doma prohlížet si obrázek
Který Ti připomíná krásu
Až budeš cítit úzkost a oči budou hledat další pár
Až budeš vědět odpovědi na všechny ze všech otázek
Až budeš toužit po duetu s dalším z hlasů
Namaluješ srdce, které dostala jsem jako dar
Jsi tady, u mě, a napořád zůstaneš
Jsi tady a Tvá ústa od mých dělí milimetr prostoru
Jsi tady, u mě, a nespěcháš , a zůstaneš
Zůstaneš tady, ve mě, díky Tobě a díky Amoru
Přečteno 659x
Tipy 22
Poslední tipující: tato22, PIPSQUEAK, kroužek, Niky88, zelená víla, divoska_jaja, Jiří I.Zahradník, Beepat, Oťas, WhiteSkull, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)