Šimrání
Sčítáš mi prsty na nohách,
sluníčko kreslíš na nárty,
pohladíš klenbu na ploskách,
polibky cestou na paty.
Provádíš masáž kotníku,
na cestu není třeba mapku,
dlaň jede vzhůru po lýtku,
šimrání v podkolením žlábku.
Cíl cesty zatím neznámý,
vracíš se zpátky mezi prsty,
kůže popsaná korány,
touhou se chvějí snad i kosti.
Přečteno 470x
Tipy 42
Poslední tipující: Holis, Labanda, Kapka, kroužek, zelená víla, Gudula, Larey, Bíša, Kristine Clary-Aldringen, hašlerka, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)