Mlhavě vzdálená a přece tady
Anotace: Večerní fantazie
Těším se na noční souznění
přijdeš k mému lůžku
smyslně spolu spojeni
splyneme jednou navždy...
co na tom je a není pravdy?
Srdce hraje můzu citů
tiše i nahlas burácí
iluze neztrácí-ba naopak
umíš krásně slovy hrát
mé nitro křehce hřát
-a já Ti děkuji
Přečteno 397x
Tipy 35
Poslední tipující: Antares, Bíša, BARBYE, enigman, Larey, Mbonita, akneliam, Javavia, Koza, jita.1965, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)