Chceš se jen milovat
Anotace: a já i cestovat.
Chceš se jen milovat
prý že to stačí
vždyť mě máš tolik rád
tak o co kráčí
Tvé vřelé hlazení
tělo si žádá
já tvému mazlení
podléhám ráda
Žhavá je vášeň tvá
zábrany boří
já chci však lásko má
jet s tebou k moři...
Netvař se kysele
mé sny tím maříš
vylez už z postele
chci vidět Paříž!
Přečteno 505x
Tipy 39
Poslední tipující: kuskus pruhovaná, hezule, Manon.H, Holis, Jan Hrábě, poustevník Jirka, Labanda, Koza, kroužek, WAYWARD, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)