Srdcová pětka
Ty můj nejsladší miláčku,
ty můj nejsladší,
ty můj miláčku...
Mé malé srdíčko,
jak zamilovaně zazpívá,
i tobě kytičko,
když na tebe vzpomíná.
Zpívá vysoké árie,
o tvých očích, rtech, o tobě,
zamilovaná láska to je,
má voňavé lilie.
Zpívá o lásce pro tebe,
ó jak puls mu rychle tepe.
Komentáře (0)