kam patříš?? :o)
jeeee Liv, je opravdu hezká.. dnes jsem četla samé smutné básně a ta tvá báseň mi dnes udělala strašnou radost :)
dlouho jsem se tady na literu neukázala, ale pořád si čtu ty své oblíbené autory. Vždy mi to udělá radost, když nemám zrovna ten svůj "šťastný" den.
pěknou noc Liv
N.
05.11.2010 22:02:00 | Najlin
super ST!
24.02.2010 18:56:00 | Acham