Vím
Anotace: Teď už to opravdu vím..
Všude kolem Nás je spousta bolu
Když miluji tak stejně nejsme spolu
Vím...
Já volnost chci tobě a tvému srdci dát
A pevně věřím že to přijmeš a budeš rád
Vím...
Že v životě teprve svou hvězdu objevíš
Že za pár let mi možná řekneš Dík
Vím...
Když ti sbohem dám že tvé srdce nepotrhám
Že velkou sílu máš že v životě svou cenu znáš
Vím...
Že jsi vyjímečný člověk že dokážeš dávat i brát
A za to jsem osudu vděčná že jsem tě mohla znát
Teď už to opravdu Vím...
Komentáře (1)
Komentujících (1)