Srdcová šestka
Ty můj nejsladší miláčku,
ty můj nejsladší,
ty můj miláčku...
Mé srdíčko posílá polibky,
zdraví celý svět,
papoušky, vrány a motýlky,
i ten červený květ.
Mé srdíčko je zamilované,
má rádo,
je štastno,
sladké jsou i plody plané.
Posílá ti sladkých pus,
a oplývá sladkostí můz.
Přečteno 765x
Tipy 1
Poslední tipující: Alex Foster
Komentáře (0)