Po probuzení
...
Zvolna se rozvírá škvíra dne
Pod víčka světlo ti šplíchá
Neptej se na nic, co nevíme
Splývej po přítomné vteřině ticha
Neohlížej se po cestách snů
Zarostlých kručinkou bdění
Nechtěj je uvěznit do prstů
Nahmatat po probuzení
Poddej se sladkosti rozmařilé
Z kropenky úsvitu vzešlé chvíle
Po noci srdce s ní jak z hrobu vstává
Zesláblí slastí ve svém důlku z peří
Bez pochyb přijmi něhy pravověří
Jazykem němých stigma tmy zaříkávám
...
Přečteno 445x
Tipy 19
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Zefi, Jana M., Nussichoco, ilona, Bíša, Psavec, Mbonita, labuť, CULIKATÁ, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)