Nemôžem od Slnka..
Anotace: .. odlepiť telo http://www.astro.cz/_data/cron/soho_eit_304/latest_eit_304.jpg
Nemôžem od Slnka odlepiť telo
bozkom sa drží
aj keby k Zemi sa navrátiť chcelo
iskrami srší
nech sa tmám okolo odnechce skúmať
vzájomnú lásku
telo je na tele, márne ma chcú mať
nevydám hlásku
vyretušované bolo zo snímok
družice SOHO
mne ruže odkvitli a pre pár šípok
nechcem späť.. zbohom
Přečteno 408x
Tipy 16
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, ilona, Divoženka1, enigman, hašlerka, CULIKATÁ, Psavec, Květka Š., nejsembásník, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)