Ráj
Anotace: Obloha v sytě zelinkavou změněna
Ležím a potápím se
do jezera
z drobných barevných kvítků
Nad hlavou
vesele se dívá
oranžově žlutá pampeliška
Obloha
v sytě zelinkavou
změněna
s milionem, tisícem , stem
krásných červených
Berušek ..... pro štěstí
Komentáře (0)