Čarování
Anotace: Nevím,zda porozumíte,co říkám,ale dnes popisovat nebudu:-(
Vlny lásky unáší dálku,, chtění''
v loužích krve hledám ztracený sen
srdce cítí podivné chvění
víru,život,naději na příští den
pohled prázdna lehce děsí
chutná tisíce směsí-koření
jeden pro druhého stvořeni...
pod plenou noci hladím líce
pluji vodní hladinou při svitu svíce
a něžně miluji
Přečteno 475x
Tipy 40
Poslední tipující: Bíša, BARBYE, Čoki, poustevník Jirka, Javavia, Reason, enigman, Pevya, divoska_jaja, ilona, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)