Perly tvé lásky
Anotace: Napsána v září 2008, trochu jsem ji upravila. Původní verzi najdete na Saspi. cz
Po těle pálí mě tvoje dotyky
očima rejdíš mi po řasách
neznáš můj strach
znáš moje úniky
Perly tvé lásky
tak ráda počítám.
Hoříš jak slunce a mou zem rozpálíš
touhou žízeň po tobě mám
a nad mým obzorem
potichu zazáříš.
jsi láska jediná
tak nádherná,
nádherná.
Přečteno 416x
Tipy 23
Poslední tipující: Špáďa, zelená víla, Čoki, jedam, fuu, ilona, Bíša, CULIKATÁ, Psavec, Květka Š., ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)