Všechno je láska
Všechno je láska co kde kvete,
láska je vítr zlatých dnů.
Motýl si tvé rty s růží plete
a mně se vkrádá do mých snů.
Létám, ach Bože, co je víra,
že to vše znovu vrátí čas?
Tak jako motýl vůně sbírá,
stírám tvé slzy ze svých řas.
Přečteno 403x
Tipy 8
Poslední tipující: Maura, ilona, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba, carodejka
Komentáře (3)
Komentujících (3)