Cos mi odpřísáh
.
Dlaní svou Ti chladím horkost spánků,
tmí se den v soumraku bez červánků,
usínáš a noc má barvu temnou,
Ty ve svých snech jen zavzdycháš,
jak rád bys tu byl se mnou.
Dlaní svou Tvůj klidný spánek chráním,
před deštěm, co vchází bez pozvání,
tiše sníš a vláha padá z mračen,
já další den zas o samotě probudím se s pláčem.
Snům se vzdej, i mě máš ve svém snění,
dlaň mi hřej a nechtěj probuzení,
zůstaň se mnou, ať k ránu nemám strach,
že s úsvitem Tvá láska zmizí, co jsi odpřísáh ...
.
Přečteno 482x
Tipy 57
Poslední tipující: Holis, Churry, Jiří I.Zahradník, vodnař, poustevník Jirka, Paulín, bobi bobie, Pevya, carodejka, CORONATION, ...
Komentáře (14)
Komentujících (14)