Jsi...
Anotace: všechno v mém světě
Jsi mým snem a denním světlem,
někdy vánkem, občas větrem,
jsi mým chtíčem i mou touhou,
jsi pohlazení rukou pouhou,
jsi jarní déšť, který mám tak ráda,
jsi drbátkem na má zada:-)
jsi můj hřeben který tahá,
jsi má deka když jsem nahá,
jsi má opora a moje láska,
jsi na tváři má nejmilejsi vráska,
jsi muj princ a jsi můj hřích,
miluji tvůj suchý smích:-)
jsi mí písnemko v krátké větě,
jsi nejcennejší na tomto světě!
Lásko má já miluju tě!
Přečteno 746x
Tipy 6
Poslední tipující: grázlík, ilona, Bíša, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)