Inspirace
Anotace: Má inspirace, není co dodat
Ty jsi ta,
kteráž inspirací mi byla
a teď,
jen slepá touha mi tu zbyla
Když jak tady,
prázdná slova plní řádky
není těžké nic, jak
vrátit velkou inspiraci zpátky,
nic už není tak jak bylo
dlouhé vlasy, hebká pleť,
ze vzpomínek mých
nezůstala víc než změť.
Stín už překrývá vše,
co zbylo z tvé blízkosti
a já v něm schoulen,
promrzlý až do kosti
a i když zmrznu
nebo zařvu z plných plic,
nakonec si řeknu
nebylo oč žádat víc…
Přečteno 392x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona, CULIKATÁ
Komentáře (0)