čím vším?
Anotace: nevim jestli povedené či ne.. každopádně je to určeno holkám :D ony už si přeberou co se pod čím skrývá .. alepoň doufám .. kdo má zájem tak ---> go
jsem chladivým vánkem jež provází potůčky
tvého štěstí a dodává jím energii spádu
jsem dotekem jež laská tvé lalůčky
jsem zlodějem a tvůj polibek z úst ti kradu
.
jsem kostkou ledu jež tě v podbřišku studí
jsem rosou na tvém nahém těle jež vteřinu
co vteřinu stále v novou kapku se rodí
a chtivě stéká do touhou zachváceného klínu
.
jsem teplo jež spaluje tvé tělo horkostí
jsem přáním nevšedních dnů
jsem tvým hříchém, jsem klíčem k tvé cudnosti
jsem princem, milencem tvých tajných milostných snů
.
.
.
.
-----------------------------
Komentáře (0)