Kvůli Tobě
Kvůli Tobě vytvořím nový svět,
kvůli Tobě utrhnu chráněný květ.
Kvůli Tobě překonám příliv,
kvůli Tobě udělám cokoliv.
Kvůli Tobě otevře se nebe,
kvůli Tobě neobětuji jen sebe.
Kvůli Tobě...ale nač?
Osud sis vybral sám,
a mě nechal v trápení usínat.
Přečteno 407x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, Skalsky Pavel, CRASH
Komentáře (2)
Komentujících (2)