Anotace: Nápad jednoho večera ...
Lásko,
… jsem tady.
Nezapomínej, že jsem s Tebou,
pevně Tě držím v náručí.
Když se svět s Tebou točí … držím Tě.
Jsem u Tebe, když mě potřebuješ,
chtěl bych, abys mě vždy našla po svém boku.
Chtěl bych Tě obejmout, když pláčeš,
a říct Ti, že všechno zase bude dobré.
Chtěl bych Ti z tváře slíbat slzy
a místo soli vidět v Tvých očích smích.
Chtěl bych, aby ses cítila v bezpečí,
když přítomnost Tě zraňuje.
Chtěl bych Ti dát na tvář úsměv,
aby zářil světu i … mě.
Chtěl bych Ti dát křídla k letu,
aby se problémy zmenšily a viděla jsi je s nadhledem.
Chtěl bych Ti dát domov náručí v cizině,
abys kdekoli věděla a cítila, že jsi … doma.
Chtěl bych Ti dát déšť, který Tě nesmáčí,
ale vlije do Tebe život a sílu.
Chtěl bych Ti dát slunce, které hřeje, ale nepálí,
aby hřálo a svítilo Ti na všech cestách.
Chtěl bych se s Tebou dívat do dálky,
k zítřkům budoucnosti co čekají nás.
Chtěl bych s Tebou bolest snášet i trápení
a z nich do světa snů Tě vždy unášet.
Chtěl bych Tě jen držet za ruku
a bez pohnutí na obyčejných místech sedět.
Chtěl bych s Tebou být už napořád,
všem strachům a bolestem postavit se.
Chtěl bych, pokud budeš chtít Ty …
být spolu.
To vše a mnohem víc …
chtěl bych Ti dát a sdílet s Tebou.
Všechno a přitom tak málo …
… protože Tě miluji.
Děkuji Ti za vše … za lásku Tvou,
která nerozlučně se prolétá s mou …
V každém slovu toliko pravdy se skrývá.. že až v zádech mne z nich mrazí. Krásné a jasné, stručné a jisté.. a já.. rozumím.. Stručně: "Krásné."
05.10.2012 23:29:27 | Ash
připomíná mi to - Jaroslav Vrchlický - Za trochu lásky šel bych světa kraj...
krásné!!!
12.04.2010 19:00:00 | losscar
Láskou tvou, lásko, chtěla bych být
a nadosmrti si nechat znít
v uších tahle slova
Jednou a znova.
Nádherné, ST*
06.03.2010 13:40:00 | Rebeca