Bylo-Nebylo
V tajnosti a v skrytých tužeb
jsem byla Tvá horká kůže.
Kde pár slov jen stačí a
říkal jsi: Už jsi jen moje
Kačí...
V hříšných podmínkách jsem
jako milenka,kterou nechceš
znát.Máš strach že nastane
krach.
S citem je srdce zúžené a s
Láskou jemně spletené.
Kde je konec Té...nechtěné?
Otázky a odpovědi
Pravda a lež na potřetí...
Vyjde snad mé uvěznění
V myšlenkách..
V chtíči...
V srdci...
V Tobě...
Jsem Ta "druhá" co jde už pozdě...
Přečteno 418x
Tipy 13
Poslední tipující: zelená víla, ilona, hašlerka, Bíša, Linzerka, Niky88, labuť, enigman
Komentáře (2)
Komentujících (2)