Anotace: ... to stačí ...
Ten je tedy téměř dokonalý. V kterým že hraje seriálu?...
Jo on nemá drahý auto, milenku, nejede v žádný podivný aféře!...
Tak to vlastně v žádným seriálu hrát nemůže, na to by se skoro nikdo dnes nekoukal...
Ale já tuším,
že Ty víš svoje:
Je to chlap s duší
a s pevným ojem,
kterým Tě vytáhne,
třeba i z bláta,
-li do něj zahučíš...
MUŽ Tvůj i TÁTA.
26.02.2010 16:27:00 | Špáďa