Taky tiše závidím. Fakt je, že ten poslední verš by tam asi být nemusel, ale sám bych si toho nevšiml. Záleží na tobě, jak to cítíš.
16.12.2005 09:48:00 | JardaCH
K čemu ten poslední verš..
Zdá se mi víc než banální.
Že má lyrický subjekt opravdu rád, by mělo vyplynout z obrazů; takhle ne..
15.12.2005 10:29:00 | Tomáš Egler
óó..šťastná ta dotyčná..tak ti jen ze srdce přeji..aby si to uvědomila!! :o))
12.12.2005 15:30:00 | šuměnka